Reclame is een breed begrip. De reclame die u wilt maken, hangt af van de aard van uw activiteiten. En van de doelstelling die u wilt bereiken. Kreative kan u op elk vlak in de reclame van dienst zijn. Enkele voorbeelden daarvan:

Webdesign
Doe het goed of doe het niet. Aanwezig zijn op het internet is niet voldoende. Een website is immers het visitekaartje van uw onderneming, dat door iedereen op elk gewenst moment van de dag te bekijken is. Zorg er dus voor dat u goed voor de dag komt.

Belangrijkste eis aan iedere website is dat deze is afgestemd op de behoefte aan informatie bij uw doelgroep. Kreative stuurt u daarin. Maakt u wegwijs in de interactieve wereld. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de beperkingen? Zodat u op bezoekers – en dus mogelijke klanten – een goede eerste indruk achterlaat.

Huisstijl
Uw huisstijl vertelt wie u bent. Wat u doet. En waar u voor staat. Uw huisstijl is uw identiteit. Moet aanspreken. Origineel zijn. En herkenning oproepen.

Uw logo, uw briefpapier, visitekaartjes, facturen, enveloppen. Uw brochure, uw website, de belettering van uw bedrijfswagens. Samen vormen zij uw huisstijl. Samen bepalen zij het imago van uw onderneming.

Belettering
Peter Kanters is al vele jaren gespecialiseerd in het beletteren van reclameborden, winkelruiten en bedrijfswagens. Het is een activiteit die perfect past in het straatje van Kreative, het reclamebureau van dochter Hanneke Kanters.